CNC Пакетен циркуляр KS-832H

Имате нужда от технически консултант, който да отговори на въпросите Ви?

+359 87 997 9749
sales@kdtmac.bg
CNC Панелен циркуляр KS-832H

CNC Пакетен циркуляр KS-832H

Странично накланяне на направляващата релса
Максимална скорост на рязане: 120 m/min
Пневматична маса
Основните и спомагателните триони използват независима система за управление на повдигането

Описание на продукта

Висококачествен пакетен циркуляр с NC управление, рязане за разнообразни плочи, с пълен набор от софтуер за оптимизация(по избор), може да се свърже с различни софтуери за автоматично оптимизиране на оформлението, автоматично подаване, висока степен на оптимизация и ефективност на рязане.

 

Отличителни характеристики

- Основният трион се управлява от серво мотор, даващо възможност за направата на нутове, главният трион и подрезвача са с независима система за управление при повдигане. Автоматично
регулирайте височината на повдигане според дебелината на рязане, за да постигнете по-добър ефект на рязане.
-Основната рамка е проектирана със здрава структура и обработена с портално CNC, за да се постигне точност до международния стандарт.
-Повдигането на притискащата греда се контролира пневматично от високо прецизен цилиндър с дублиран прът, за да се реализира функцията на автоматично позициониране при работа.
Разстоянието на издигане може да се регулира според дебелината на панелите, така че да се намали свободното движение и да се подобри ефективността на рязане.
-Каретата на триона се задвижва от серво мотор и зъбна рейка, стабилна и бърза в движение. Автоматичното локализиране може да се реализира чрез ширината на рязане, така че да се намали времето при свободно движение и да се подобри ефективността на работа. Максималната скорост на рязане е до 95 м/мин без движение и 120 м/мин скорост на рязане.
-Щипките се управляват от високо прецизен редуктор и зъбна рейка, прецизността на рязане е до ±0,1 mm.
-Работната маса се прилага с пневматични плаващи топки отгоре, ефективно предпазва работния панел от надраскване и лесно преместване на панелите в работната зона.
-Брой на захващащите щипки: 10
-Базиран на компютърна система за управление, машината има пълна инструкция за работа и насоки за отстраняване на неизправности и може да бъде свързан с различен софтуер.

Технически характеристики

Модел:KS-832H
Макс. размер на рязане (L)(W)(H)(mm)3180L*3180W*90H/120H
Скорост на рязане (m/min)95
Скорост на връщане на каретата (m/min)120
Макс. скорост на подаване (m/min)95
Мотор на основния диск (kW)18.5
Мотор на подрезвача (kW)1.5
Мотор на каретата (kW)2
Мотор на пушера (kW)2
Обща инсталирана мощност (kW)34
Габаритни размери (L)(W)(H)(mm)7750L*5595W*2030H

Направете запитване
    phonechevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram