Форматно-разкройващ циркуляр KS-132PV

Имате нужда от технически консултант, който да отговори на въпросите Ви?

+359 87 997 9749
sales@kdtmac.bg
Форматен циркуляр KS-132PV

Форматно-разкройващ циркуляр KS-132PV

Импортиране от различни оптимизационни програми
Управление на компютъра с WINDOWS
Успореден линеал със CNC управление
Цифров дисплей за основният линеал

 

Описание на продукта

Форматно-разкройващ циркуляр KS-132PV със сервозадвижване е предназначен за прецизно рязане на листов материал (LDSTP, MDF, шперплат, слепени масивни дървени плоскости, пластмаси и т.н.) на заготовки по зададени размери. Подходящ за предприятия, произвеждащи мебели и дограма, като е разрешено използването му при многосменен режим на работа.

Отличителни характеристики

-Възможност за работа с оптимизиращи програми, което дава възможност за програмиране на последователността на рязане, отпечатване на етикети и импортиране на файлове с карти за рязане
-Успореден линеал със сервомотор за настройка
-2 монитора - основен и резервен за втория оператор
-На напречния линеал е монтиран цифров дисплей
-Ролкова каретка - гарантира най-високо качество на рязане, липса на луфт при движение на каретката, плавност и лекота на движението през целия експлоатационен период на машината
-Масинвната конструкция на машината увеличава издръжливостта на основния мотор, тъй като при него практически няма вибрации
-Масивна плъзгаща карета, изработена от алуминиев многоклетъчен профил с широчина на работната част 430 mm
-Самостоятелни електродвигатели за подрезвача и главния циркуляр с мощност 1,1/5,5 kW, които позволяват машината да се използва в многосменен режим на работа и да разкроява различни материали.
-Електрическо повдигане и спускане на основния трион
-Прозрачният защитен капак за аспирация CE за диска на триона ви позволява да контролирате визуално процеса на рязане, както и ефективно да отстранявате стърготините от зоната на рязане.

Предимства на дизайна

Индустриален компютър с 15-инчов сензорен екран, базиран на Windows 10 със софтуер KDTsoft, осигурява удобна и надеждна работа на CNC системата. Блокът за управление ви позволява да управлявате успоредния линеал със сервозадвижване и да накланяте циркулярния агрегат. За удобен и ефективен работен процес за оператора често използваните функции са разположени в долната част на екрана. Блок за управление, който работи със собствена програма за оптимизация. В основната конфигурация има няколко USB конектора. Точността и плавното движение на линеала се осигуряват от серводвигателя Delta (Тайван) и високопрецизния сачмен винт Hiwin (Тайван). Скорост на движение на линеала до 15 m/min.

За удобство на втория оператор машината е оборудвана с втори монитор, на който се дублира картата на разкроя.

Възможност за отпечатване на етикети с необходимата информация за детайла и баркода. Върху етикета можете да посочите всякаква информация в зависимост от желанията и задачите. Принтерът е включен в комплекта.

Циркулярът KDT-132PV има възможност за работа с програми за оптимизация на диаграми за рязане и печат на етикети.

Ролкова каретка - гарантира най-високо качество на рязане, липса на луфт при преместване на каретката, плавност и лекота на движението през целия живот на машината.

Масинвната конструкция на машината увеличава издръжливостта на основния мотор, тъй като при него практически няма вибрации.Ръчно регулируеми задвижвания за наклон в една посока: Тези двигатели са създадени по поръчка според спецификациите на KDT и са оптимизирани за приложения с циркулярни триони. Устройства с две скорости - 4000-5000 об/мин, скоростите се превключват ръчно.

Линейни лагери и водачи от тайванската компания HIWIN. Едно от основните направления на HIWIN е производството на висококачествени системи за линейно движение - каретки, водачи, релси, линейни лагери.

Допълнителният контролен панел на машината позволява бързо включване и изключване на мотора на основния диск и на подрезвача, както и да регулиране ъгъла на наклона (показва се на електронния дисплей). За да се гарантира безопасността, и двата контролни панела са оборудвани с бутони за аварийно спиране.

Хоризонтално регулиране на подрезвача с копче от таблото за управление

Удобната ръкохватка за регулиране на височината на циркулярния диск позволява бързо регулиране на агрегата.

Пълноформатните допълнителни маси позволяват да се разгъват листове с различни размери.

Напречният линеал е оборудван с два ограничителя/стопера, единият от които има електронен цифров дисплей за бързо и прецизно регулиране до необходимия размер.

При необходимост напречният линеал може да се завърта от 0 до 45° за рязане под ъгъл.

Ъглова скала върху каретата на триона за рязане под ъгъл.

Пушер (тласкач) за безопасна работа с тесни детайли. Максималното разстояние от циркулярния диск до успоредния стопер е 1250 mm.

Прозрачният CE предпазител осигурява визуален контрол на рязането, както и отлично отстраняване на стърготините от зоната на рязане.

Корпуса на машината е разработено с помощта на CAD програми, в които са изчислени и симулирани максимално допустимите натоварвания и изискванията към конструкцията на машината. Заварената рамка се закалява, за да се освободят всички вътрешни напрежения в материала, след което се извършва обработка на петосова металообработваща машина, където се фрезоват всички платформи и отвори за монтиране на компоненти и възли.

Централизираната система за смазване смазва всички възли и агрегати, които се нуждаят от поддръжка.

Пистолетът за обдухване се доставя стандартно с машината

Машината е окомплектована с режещ инструмент Leitz.

Комплект инструменти за поддръжка на машината.

Технически характеристики

Модел: KS-132PV
Максимални размери на детайла за рязане, mm3120x3200
Диаметър на основния диск, mm300 (350 по избор)/30
Честота на въртене на основния мотор, rpm4000/5000
Мощност на мотора на основния диск, kW5.5
Диаметър на диска за подрезвача, mm120/22
Обороти на подрезвача, rpm8600
Наклон на циркулярния диск0-45°
Мощност на задвижването на подрезвача, kW1.1
Максимална височина на рязане – 90°, mm80 (опция 100)
Максимално разстояние на успоредния линеал от режещия диск1250
Размери на подвижната каретка, mm3200x430
Диаметър на отвора за аспирация, mm85/100
Тегло, kg1100
Размери:  ДхШхВ, mm3350x3450x1510

Видео

Направете запитване
    phonechevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram