CNC Пакетен циркуляр KS-832D

Имате нужда от технически консултант, който да отговори на въпросите Ви?

+359 87 997 9749
sales@kdtmac.bg
CNC Панелен циркуляр KS-832D

CNC Пакетен циркуляр KS-832D

Автоматична позиция на главния трион (патентована)
Регулиране на подрезвача
Странично подравняване
Предпазно устройство за притискащата греда

Описание на продукта

Висококачествен пакетен циркуляр с NC управление, рязане за разнообразни плочи, с пълен набор от софтуер за оптимизация(по избор), може да се свърже с различни софтуери
за разглобяване, автоматично оптимизиране на оформлението, автоматично подаване, висока степен на оптимизация и ефективност на рязане.

Отличителни характеристики

- Основният трион се управлява от серво мотор, даващо възможност за направата на нутове, главният трион и подрезвача са с независима система за управление при повдигане. Автоматично
регулирайте височината на повдигане според дебелината на рязане, за да постигнете по-добър ефект на рязане.
-Основната рамка е проектирана със здрава структура и обработена с портално CNC, за да се постигне точност до международния стандарт.
-Повдигането на притискащата греда се контролира пневматично от високо прецизен цилиндър с дублиран прът, за да се реализира функцията на автоматично позициониране при работа.
Разстоянието на издигане може да се регулира според дебелината на панелите, така че да се намали свободното движение и да се подобри ефективността на рязане.
-Каретата на триона се задвижва от серво мотор и зъбна рейка, стабилна и бърза в движение. Автоматичното локализиране може да се реализира чрез ширината на рязане, така че да се намали времето при свободно движение и да се подобри ефективността на работа. Максималната скорост на рязане е до 95 м/мин без движение и 120 м/мин скорост на рязане.
-Щипките се управляват от високо прецизен редуктор и зъбна рейка, прецизността на рязане е до ±0,1 mm.
-Работната маса се прилага с пневматични плаващи топки отгоре, ефективно предпазва работния панел от надраскване и лесно преместване на панелите в работната зона.
-Брой на захващащите щипки: 10
-Базиран на компютърна система за управление, машината има пълна инструкция за работа и насоки за отстраняване на неизправности и може да бъде свързан с различен софтуер.

Предимства на дизайна

Възможност за прорязване на канали/нутове.
Повдигането на главния трион се извършва от сервозадвижване, благодарение на което се постига висока точност на височината на рязане.

Основата на машината е разработена с помощта на CAD програми, в които са изчислени и симулирани максимално допустимите натоварвания и изискванията към конструкцията на машината. Заварената рамка се закалява, за да се освободят всички вътрешни напрежения в материала, след което обработката се извършва на петосна металообработваща машина, където се фрезоват всички платформи и отвори за монтиране на компоненти и възли.

Индустриален компютър, базиран на Windows 10, осигурява надеждна работа на CNC системата.

Възможност за работа с всички популярни програми за оптимизиране на схеми за рязане и отпечатване на етикети.

Надлъжен механизъм за включване/изключване на цикъла на рязане.

Работните маси са оборудвани със въздушна система, за да се улесни позиционирането на детайлите.

В зоната за рязане са монтирани въздушни маси , които значително улесняват работата с малки части и ги предпазват от повреди.

Отделни електромотори за основния диск и диска на подрезвача. Серворегулиране за повдигане/понижаване на основния диск.

Автоматично регулиране на височината на основния трион и отклонението на притискащата греда в зависимост от височината на рязания пакет.

Силата на притискащата греда се контролира от системата и съответства на дебелината или височината на рязане на пакета. Оборудвана е със система за защита от нараняване.

Движението на каретата на триона се осъществява чрез зъбна рейка и зъбна предавка с помощта на сервомотор. Това осигурява по-голяма точност на рязане до +-0,1 мм.

Страничните ограничители прецизно позиционират тесните профили по страничната линия при рязането им в готови детайли. Скоростта се увеличава до 24 m/min, което спестява време за позициониране и изравняване.

Програмируемият пушер е оборудван с дванадесет пневматични хващача с два пръста, които гарантират сигурно фиксиране на пакета детайли. Десетте захващащи щипки надеждно фиксират както пакет от материал с дебелина до 90 мм, така и един лист.

Специалната конструкция на хващачите не уврежда материала по време на фиксирането и движението му.

Гъвкавият и издръжлив кабелен канал осигурява стабилно и бързо движение на пушерите с пневматични захващачи.

Електрическите компоненти отговарят на стандартите CE.

Минималният размер на детайла е 34*45 mm

Технически характеристики

Модел:KS-832D
Макс. размер на рязане (L)(W)(H)(mm)3180L*3180W*90H/120H
Скорост на рязане (m/min)95
Скорост на връщане на каретата (m/min)120
Макс. скорост на подаване (m/min)95
Диаметър на основния трион, mm400/450(по избор) x75
Диаметър на подрезвача, mm200/50
Мотор на основния диск (kW)18.5
Мотор на подрезвача (kW)2.2
Мотор на каретата (kW)2
Мотор на пушера (kW)2
Брой захващачи10
Обща инсталирана мощност (kW)33
Работно налягане на пневматичната система, MPa0.6
Габаритни размери (L)*(W)*(H)(mm)6415L*5495W*2030H
Изходи за аспирация∅100*2+∅125*1+∅200*2
Тегло, kg6000

Видео

Направете запитване
    phonechevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram